Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

Wizrom integreaza solutia IBM Business Analytics in cursurile de la Exec-Edu

13 Decembrie 2012



Nouă din zece manageri şi antreprenori români consideră indispensabilă utilizarea instrumentelor moderne de planificare şi bugerate, pentru a-şi asigura o evoluţie a afacerii cât mai predictibilă – chiar şi în contextul economico-politic actual - conform ultimului studiu al companiei EXEC-EDU – lider în dezvoltarea managerială.
Cursanţii din cadrul Exec-Edu au acum posibilitatea de a învăţa planificarea şi bugetarea cu ajutorul soluţiei IBM Business Analytics şi al specialiştilor IBM şi Wizrom Software.


„Prin parteneriatul cu IBM şi Wizrom, EXEC-EDU îşi completează portofoliul de programe şi instrumente de dezvoltare adresate managerilor cu un seminar practic de planificare şi bugetare. Acest seminar a fost lansat într-o perioadă în care majoritatea companiilor realizeaza bugetele şi îşi planifică activităţile pentru anul următor”, a declarat Prof. Dr. Lavinia Raşcă, Director General EXEC-EDU şi profesor de Strategie şi Antreprenoriat EMBA – ASEBUSS.
Soluţia IBM Business Analytics este un instrument modern de planificare şi bugetare a activităţilor firmelor, deosebit de util datorită faptului că permite simularea de scenarii pe diferite modele, cum ar fi de exemplu o scădere bruscă a cursului monedei naţionale, dificultăţi în aprovizionarea de la furnizori sau in colectarea creanţelor de la clienţi.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite